Nutiden är oviss och ingenting är som vanligt. Vad vi dock vet är att framtiden är gulsvart, och en dag kommer Strandvallen att färgas i den vackraste kombinationen av färger igen.

I Sillastrybarnas stadgar står det skrivet att föreningens uppgift är att på alla tillgängliga sätt stödja Mjällby AIF i med- och motgång. 2020 blev ett år då vi inte kunde stötta Mjällby på de sätt som vi är vana vid. Istället för att vara på plats vid sidan av planen fick vi tänka om. Sillastrybarna stöttade Mjällby AIF bland annat genom nedan initiativ:

  • Swishinsamling i mars för att täcka det ekonomiska bortfallet i cupmatchen mot Falkenberg, som var den första matchen som spelades inför tom publik, genererade 14.450:- till Mjällby
  • Köp av 100 biljetter till webbmatchen i april, vilket genererade 4900:- till Mjällby
  • Supportertorg och försäljning av souvenirer utanför Extra i Mjällby. All vinstmarginal gick till Mjällby, vilket landade på drygt 1000:-

Sillastrybarna lever tack vare sina medlemmar. Det är tack vare medlemmarna som Strandvallen kan färgas i den gulsvarta andan. Det är tack vare medlemmarna som vi kan stötta Mjällby AIF även i annorlunda tider.

Bli medlem i Sillastrybarna 2021. Det är ett bra sätt att stötta oss och Mjällby AIF – både nu och i framtiden. BLI MEDLEM HÄR!