Lystring alla MAIF:are!

Höstsäsongen drar nu igång och vårt stöd är av yttersta vikt i varenda match framöver. Mjällbyfamiljen måste sluta samman och mobilisera för att visa fotbolls-Sverige att vi är ett lag att räkna med, och att vi ska ha en plats i Superettan 2019. Vi hör inte hemma i Division 1 längre, det är dags att vi tar klivet upp dit vi hör hemma, bland Sveriges absoluta elit.

Vi inleder hösten med bortamatch mot Skövde följt av höstpremiär på Strandvallen mot Åtvidaberg. Därefter är det dags för bortamatch mot Lundalaget Torn, dit vi SKA skicka en storbuss. Nedan följer all info du behöver inför resan, och hur du anmäler dig:

Datum: 2 september
Matchstart: 16:00

Hållplatser:
12:30 Strandvallen
12:40 Listermacken
12:50 Tågstationen Sölvesborg
13:05 Preem Bromölla
13:20 Statoil Kristianstad

Pris:
150:- medlem
250:- icke medlem (medlemskap ingår då)

Anmäl dig till:
David Berggren på,
0766-281451
david.sillastrybarna@gmail.com

Utlottning av presentkort:
Under resans gång kommer samtliga resenärer vara med i ett lotteri, där vinnaren kammar hem ett presentkort i souvenirshoppen på Strandvallen, med ett värde av 1000:-.

Åk för Mjällby och stötta laget på plats!