Nedan finner ni all nödvändig information för dig som ska se Blekingederbyt på Västra Mark söndag 10 juni.

Matchstart: 16:00
Spelplats: Västra Mark, Karlskrona

Resealternativ:
Till denna match finns många olika resvägar, och vi hoppas att du väljer någon av dem och sluter upp på Västra Mark.

Platser finns fortfarande kvar i vår buss som går från Strandvallen 11:00 direkt till uppladdningen. Kontakta David Berggren på 0766-281451 för att boka din plats. Hållplatserna ser ut enligt nedan:

Strandvallen 11:00
Listermacken 11:10
Sölvesborgs tågstation 11:20
Best Western, Karlshamn 11:40
Ö&B, Ronneby: 12:10

Pubuppladdning:
Inför matchen kommer Biobaren i Karlskrona hålla öppet för samtliga MAIF:are. Här erbjuds burgare och öl till schyssta priser, även alkoholfria och vegetariska alternativ finns såklart. Biobaren slår upp portarna 12:30, och bussen kommer gå därifrån cirka 14:45. Vi hoppas att även ni som väljer att ta er till Karlskrona själva sluter upp inför match.

Läktarsektion:
Vi har blivit tilldelade samma läktarsektion som förra året på Västra Mark. Skillnaden i år är att vårt område kommer vara utökat längre ut på långsidan. Vi har också ett eget insläpp i anslutning till bortasektionen. Skulle man komma in genom huvudingången istället kan man ta sig över till vår tilldelade sektion via kortsidan.

Biljetter:
Vi rekommenderar att köpa förköp via Karlskronas hemsida, då det förväntas komma mycket folk och köer kan uppstå. I direktanslutning till bortasektionen kommer det finnas möjlighet till kontant betalning av biljetter samt Swish. Biljettpriset till denna match ligger på 130:-.

Övriga frågor besvaras av David Berggren, på telefonnummer 0766-281451.

SJUNG FÖR MJÄLLBY I 90+!