Nedan finner du, som ska se Mjällbys premiärmatch i Jönköping, nödvändig information inför mötet:

Matchstart: 16:00
Spelplats: Rosenlunds IP
Adress: Friggagatan 23, 554 54 Jönköping

Resealternativ:
Vi arrangerar bussresa där det i skrivande stund finns några platser kvar. All info om resan kan du läsa HÄR. Anmäler dig gör du direkt via samtal/sms till David på 0766-281451 alternativt via mejl till david.sillastrybarna@gmail.com.

Kom ihåg att det är viktigt att vara i god tid på hållplatserna då vi inte väntar efter utsatt tid. Följande gäller:

Strandvallen 09:00
Listermacken 09:10
Sölvesborgs tågstation 09:20
Preem Bromölla 09:35
Statoil Kristianstad 09:50
McDonalds Hässleholm 10:15

Pubuppladdning:
Inför matchen har vi tagit kontakt med Pitchers Pub i Jönköping, som tar emot samtliga MAIF:are med öppna armar från klockan 13:00 och framåt. Vid denna tid anländer bussen till puben och kommer åka därifrån ca 15:00.

Vi uppmanar samtliga Mjällbysympatisörer att sluta upp redan på puben för att äta och dricka gott innan matchen. Vi har fått specialerbjudande på burgare + öl för klena 149:- (andra alternativ finns också givetvis).

För er som väljer att ta er själva till Pitchers är adressen följande: Trädgårdsgatan 6, 553 16 Jönköping. Från Pitchers till Rosenlunds IP kan man sedan räkna med ca 10 minuters bil/bussresa.

Läktarsektion:
Vi kommer vara tilldelade en egen läktarsektion vid konstgräset på Rosenlund. Det är alltså denna sektion som gäller för samtliga MAIF:are, vilket ni kommer se när ni anländer till spelplatsen.

Parkering:
För er som väljer att åka själva eller ta er till Rosenlunds IP på egen hand så finns det gott om parkeringar på området.

Biljetter:
Biljetter till vår sektion köps direkt på plats, antingen kontant eller Swish (OBS kortterminal finns ej). Som vuxen betalar du 80:- och ungdom/pensionär 60:-.

För övriga frågor kring resan, uppladdningen och matchen, vänligen kontakta David på 0766281451.