Så var det dags för den avgörande matchen. Imorgon vet vi om Mjällby spelar Superettan 2018 eller inte. Vårt stöd från läktarhåll kommer vara otroligt värdefullt och vi hoppas givetvis på god uppslutning på Gamla Ullevis bortasektion. Nedan finner ni allt ni behöver veta inför morgondagens match i kvalet mot Örgryte:

Matchstart: 13:00
Arena: Gamla Ullevi

Resealternativ:
Två bussar kommer att rulla i Sillastrybarnas regi. På den andra finns fortfarande 20 platser kvar, så tveka inte, ring/sms:a och boka direkt på 0766-281451. Vi vill uppmärksamma alla resenärer att vara på plats i tid på nedanstående hållplatser:

08:00 – Strandvallen
08:10 – Listermacken, Mjällby
08:20 – Tågstationen, Sölvesborg
08:35 – Preem, Bromölla
08:50 – Statoil, Kristianstad
09:15 – McDonalds, Hässleholm

För er som väljer att köra själva finns närmsta och bästa parkering antingen vid Heden eller Ullevigaraget. Oavsett färdsätt hoppas vi givetvis att alla sluter upp på bortasektionen, samlade för Mjällby AIF.

Sektioner:
Bortasektionen vi har blivit tilldelad är på södra nedre kortsida, sektion A och O.

Biljetter:
Biljetter kommer att säljas i en lucka direkt ansluten till bortasektionen. Vi rekommenderar däremot att köpa förköp för smidighetens skull då det kan uppstå köer. Biljetter finner ni på följande länk: https://www.ticketmaster.se/event/orgryte-is-mjallby-aif-biljetter/488001

Vid förköp, kom ihåg att välja ”Bortaklack Ståplats A-O”.