Imorgon, onsdag 19:00, på Strandvallen startar första mötet av två i kvalet till Superettan. Örgryte står återigen för motståndet, men i år är det vi som kvalar positivt och vi som ska gå segrande ur striden. Efter en minst sagt imponerande säsong av grabbarna på planen så är det dags att knyta ihop säcken och ta oss tillbaka till fotbollens finrum. Nedan finner ni all info inför första matchen:

Biljetter
Förköp rekommenderas då det väntas många tusen till Strandvallen imorgon. Årskorten gäller inte och biljetter köps på följande länk: Biljetter Mjällby AIF – Örgryte IS

Uppladdning
Dagen till ära har Hanöhus valt att öppna upp för alla MAIF:are. Här bjuds det på mat och dryck för förmånliga priser (extra billigt vid uppvisande av medlemskap i Sillastrybarna). Det kommer också bjudas på live-musik med trubadur och ett quiz med fina priser i potten. Hanöhus öppnar upp portarna 16:00 och vi går tillsammans till Vallen 18:00.

Returmatchen
I samband med morgondagens match går det utmärkt att anmäla sig till bussresan till Göteborg och returmatchen på lördag. All info om den finner ni här på hemsidan. Bara säg till någon mitt på stå så skriver vi upp er på listan.

VI SKA TILLBAKA!