Nedan följer lite praktisk info som kan vara bra att veta inför Blekingederbyt mot Karlskrona:

Tid: 16:00
Plats: Strandvallen

Biljetter: ståplatsbiljetter är reducerat till blyga 80 kr vid uppvisande av medlemskort i Sillastrybarna i biljettluckan. Övriga biljetter finner du på MAIF.se eller i biljettluckorna.

Uppladdning: sker på Strandträffen mellan klockan 13:00-15:00. Erbjudande på mat och dryck för Sillastrybarnas medlemmar i sedvanlig ordning. Efter uppladdningen uppmanar vi alla att ta sig in på ståplats så fort som möjligt och ge grabbarna stöd även under uppvärmningen. Skippa sista ölen!

TIFO: över 40 timmar har lagts ner för att skapa en speciell inramning till denna match. Var därför noga med att läsa infolappar och lyssna på ansvarigas instruktioner.

För övrigt uppmanar vi också samtliga att ställa sig så långt in mot mitten som möjligt. Vi står tillsammans, vi sjunger tillsammans och vi älskar alla Mjällby AIF. Nu ger vi laget årets överlägset bästa stöd och låter Strandvallen koka.

KOM IGÅNGA!