I samarbete med Mjällby har vi fått ett rabatterat pris på säsongskort ståplats för medlemmar i Sillastrybarna. Istället för att betala 160 kronor i grinden (eller 140 kronor förköp), kan du nu köpa årskort via oss och bara betala 93 kronor per match. Årskort ståplats kostar med vår rabatt 1400 kronor istället för 1800 kronor.

Du tar del av rabatten genom att skicka ett mejl till medlem.sillastrybarna@gmail.com och ange ditt namn och födelsedata (ÅÅMMDD). Köper du flera årskort anger du uppgifter för samtliga årskortsinnehavare.

Vi kommer att besvara dig med en länk som du sedan använder för att köpa ditt rabatterade årskort direkt online, supersmidigt! Länken skickas till dig så fort vi stämt av mot medlemsregistret, det kan således ta några timmar innan du får svar på mejl.

OBS: länken får endast användas av Sillastrybarnas medlemmar. Ser vi att länken sprids och köp görs av icke-medlemmar kommer dessa årskort att makuleras och således inte fungera som inträde till Mjällbys matcher 2020.