På söndag 3/11 ska 2019 års upplaga av Superettan avslutas med gemensam avsparkstid 15:00. För vår del väntar ett bortamöte mot Varbergs BoIS, som i allra högsta grad slåss om den andra direktplatsen till Allsvenskan. Inför mötet har vi redan säkrat vår plats i högstaligan 2020, och slåss nu istället om att bevara förstaplatsen och därmed en fin extrabonus till föreningen på knappt 1 miljon kronor. Mycket står på spel i en på förhand oerhört rolig match.

Var: Påskbergsvallen, Varberg
När: Söndag 3/11 klockan 15:00
Hur: Bussresa med Sillastrybarna. Plats finns kvar i den andra av två bussar. Mer info om detta i tidigare inlägg.

Biljetter: köps med fördel på förhand via Varbergs hemsida, direktlänk: https://varbergsbois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/111?S=0. Välj sektion ”Bortastå” som är belägen på ena långsidan/kurvan och rymmer 450 platser. Möjlighet att köpa biljett direkt i anslutning till bortasektionen finns, och där är det kontant- eller kortbetalning som gäller. Vi rekommenderar dock starkt att köpa förköp då endast en biljettlucka kommer att vara öppen.

Parkering: det finns ett begränsat antal parkeringar omkring Påskbergsvallen. Bussarna som arrangeras av Sillastrybarna kommer att parkera längs med Mentorsvägen, där det också finns ett antal bilparkeringar för bortasupportrar och gångväg direkt till bortasektionen.

Övrigt: vi väntar ett stort bortafölje från vår sida som tar sig hela vägen till Varberg för att stötta grabbarna till seger i den sista matchen. Var i god tid till arenan och klä er i gult.

Kontakt: har du som gästande supporter några frågor inför matchen gällande ovanstående eller övrigt, kontakta David Berggren på 0766-281451.