För dig som ska besöka Strandvallen och Superettans 27:e omgång imorgon (lördag) har vi samlat all nödvändig information i inlägget nedan.

Vad: Mjällby AIF – Östers IF
Var: Strandvallen, Hällevik
När: Lördag 5/10 klockan 16:00

Biljetter: köps med fördel på förhand. Inför denna matchen erbjuder Svenska Spel alla sina kunder halva priset på matchbiljett. För att ta del av erbjudandet köper du din biljett via denna länk: https://www.superettan.se/svspelkampanj. Biljetter säljs dessutom i biljettluckorna med start 14:00.

Uppladdning: inför matchen kommer vi (Sillastrybarna) slå upp ett uppladdningstält bakom extraläktaren. Från och med 14:00 fram till matchstart är alla våra medlemmar samt nätverkspartners välkomna in på mat och dryck samt annan underhållning. Inte medlem? Ingen fara, det går att lösa på plats. Glöm inte att ta med era medlemskort, dessa ska visas upp vid ingången till tältet. Observera att det bara är kontant betalning som gäller inuti tältet.

TIFO: de senaste veckorna har Mjällby TIFO arbetat stenhårt på att skapa en inramning värdigt Mjällbys 80-årsjubileum. Över 65 timmar av ideellt arbete har offrats och tusentals kronor spenderats. Vi uppmanar all publik att ta plats på ståplatsläktaren senast en kvart innan avspark för att detta ska bli så bra som möjligt. Vänligen lyssna på tifo-instruktioner och delta aktivt i läktararrangemanget.

Souvenirförsäljning: i uppladdningstältet kommer vi att presentera tre nya souvenirer för att föreviga Mjällbys 80 år. Med start från 14:30 kan du som medlem köpa en av våra nya t-shirts eller halsduk för ynka 120:-/st. Dessutom har Mjällby AIF 50% rabatt på utvalda produkter i sin egna souvenirshop.

Övrigt: vi förväntar oss en storpublik i morgondagens match. Se till att vara på plats i god tid för att undvika köer.