Det är minst sagt härliga tider att vara MAIF:are. Nu på lördag, inför matchen mot Östers IF, ska vi se till att fira Mjällby 80 år på bästa möjliga sätt. Schemat ser ut enligt följande:

14:00 – entrén på Strandvallen slår upp portarna. I samband med detta öppnar Sillastrybarnas uppladdningstält bakom extraläktaren.

* Tältet är avsett för våra medlemmar, du kommer därför att behöva visa upp ditt medlemskort vid ingången till tältet (även nätverkskort fungerar bra).

* På menyn serveras marinerad kycklingfilé med potatisgratäng, där en del av priset tillfaller Mjällby AIF. Även enklare baguetter kommer att finnas till försäljning. Dryck enligt standardsortiment (öl, cider, jäger m.m.).

14:30 – souvenirsläpp av våra nya specialdesignade t-shirts och halsdukar. Observera att vi har en väldigt begränsad upplaga, så det är först till kvarn som gäller. Pris: ynka 120:-/st för medlemmar i Sillastrybarna.

15:45 – var på plats senast en kvart innan avspark på läktaren. Mjällby TIFO har under de senaste veckorna lagt ner enormt mycket tid på att skapa en av de bästa inramningarna någonsin på Strandvallen.

16:00 – matchstart! Stå upp och sjung allt du kan för Mjällby AIF!