Imorgon (tisdag) är det dags för årets hittills viktigaste match. Seriefinal mot Jönköping Södra på Stadsparksvallen, där vi ska göra allt i vår makt för att stå kvar på förstaplatsen i Superettan. Vi tror och hoppas att många MAIF:are runt om i landet tar sig till Jönköping, och nedan följer lite viktig information som kan vara bra för dig som besökare att veta.

Var: Stadsparksvallen, Jönköping
När: tisdag 1/10 klockan 19:00
Hur: Sillastrybarna arrangerar bussresa (fåtal platser kvar i skrivande stund, mer info om resan i tidigare inlägg)

Biljetter: till denna match är det fritt inträde kommunicerat från Jönköping Södra. En symbolisk biljett måste dock ändå köpas för 10:-. Detta kan göras direkt på arenan alternativt på förhand HÄR. Bortakorten fungerar som vanligt. När du köper din biljett på internet, glöm inte att välja BORTASTÅ. Bortasektionen är belägen på ena kortsidan med eget insläpp.

Parkering: för dig som tar dig till Jönköping på egen hand finns begränsade antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Jönköping hänvisar därför bilister till Västra torget, parkeringshuset Järnbäraren samt idrottshuset.

Kontakt: har du som gästande supporter några frågor inför matchen gällande ovanstående eller övrigt, kontakta David Berggren på 0766-281451.