Imorgon (onsdag) väntar bortamatch mot Skånelaget Trelleborg. Vi anordnar ingen bussresa till denna match, men hoppas att så många som möjligt väljer att ta sig ner på egen hand. Nedan följer lite nödvändig information inför mötet.

Var: Vångavallen, Trelleborg

När: onsdag 25/9 klockan 19:00

Hur: ingen bussresa till denna match, styr din egna resa med andra MAIF:are så ses vi på plats!

 

Biljetter:

Köps med fördel på förhand via Trelleborgs FF:s hemsida: https://trelleborgsff.ebiljett.nu/Tickets/Choose/83?S=0.(välj bortastå), men går även att köpa direkt på plats. Vi kommer att ha ett separat insläpp i direkt anslutning till bortasektionen på ena kortsidan.

Parkering:

Finns i direkt anslutning till arenan.

Kontakt:

Har du som gästande supporter några frågor inför matchen gällande ovanstående eller övrigt, kontakta David Berggren på 0766-281451.