Året är 1939 och sammanslagningen av Listers IF och Hälleviks IF är ett faktum. Tillsammans bildar de Mjällby Allmänna Idrottsförening. Idag, 80 år senare, står Mjällby AIF kvar på samma plats. Lika fin och med en sensationell historia.

Vi i Sillastrybarna vill fira Mjällbys 80 år tillsammans med hela Mjällbyfamiljen. I samband med hemmamatchen mot Östers IF, lördag 5 oktober, kommer vi att presentera en heldag i Gulsvart anda. Vi vill att du är med oss, oavsett hur gammal du är, vilken bakgrund du har eller var på Strandvallen du står eller sitter. Det här är vårt sätt att uppmärksamma världens finaste fotbollsförening.

Detaljerat schema om exakt vad som kommer att hända presenteras inom kort. Kort och gott kommer vi att styra en förfest omkring Strandvallen, vi har tagit fram specialdesignade souvenirer, TIFO-gruppen jobbar hårt för att rama in matchen på bästa sätt och så avrundar vi det med 3 poäng mot smålänningarna.

KLICKA HÄR FÖR FACEBOOK-EVENT