Imorgon (lördag) är det dags för årets kanske viktigaste bortamatch, Örgryte på Gamla Ullevi. På förhand är vi serieledare i Superettan, en plats som vi ska försvara. Tillsammans åker vi till Göteborg för att hämta tre poäng hem till Listerlandet.

Var: Gamla Ullevi, Göteborg

När: Lördag 17/8 klockan 16:00

Hur: Sillastrybarna arrangerar bussresa, mer info om detta i tidigare inlägg (OBS fåtal platser kvar)

 

Biljetter:

Köps med fördel på förhand på följande länk: https://www.ticketmaster.se/event/orgryte-is-mjallby-aif-biljetter/527993. Välj antal biljetter och därefter ”Bortaklack A-O”. Bortasektionen är placerad på arenans ena kortsida. Biljetter finns även att köpa på plats direkt i anslutning till sektionen. Bortakortet gäller som vanligt vid entrén.

Parkering:

För er som inte åker med Sillastrybarna utan tar er till Göteborg på egen hand, så finns parkeringsmöjligheter i närheten av Gamla Ullevi. Heden är ett bra alternativ med gångavstånd och många parkeringsplatser.

Kontakt:

Har du som gästande supporter några frågor inför matchen gällande ovanstående eller övrigt, kontakta David Berggren på 0766-281451.