Söndag 19 maj drar vi till Växjö igen för bortamatch mot Östers IF. Till denna match satsar Sillastrybarna på att skicka en ”vanlig” buss samt en buss med ministrybare. Vi är noga med att värna om framtiden och återväxten på såväl Strandvallens läktare som på bortaplan, därför åker du som junior extra billigt till denna match!

Nedan finner ni all info gällande resan:

När: 19/5 klockan 17:30

Var: Myresjöhus Arena, Växjö

Hur: Bussresa med Sillastrybarna

Busstyper:

Juniorbussen är en buss för dig som är yngre än 18 år och vill följa Mjällby på bortaplan i matchen mot Östers IF i Växjö. Här åker du med för ynka 20 kronor! På bussen kommer finnas två vuxna bussvärdar, men vi rekommenderar att ha en vuxen med sig på bussen. Du som förälder följer med på bussen för 150 kronor.

Vanliga Bussen är för dig som brukar åka på bortamatch, känner att det var längesedan eller kanske till och med är första gången. Här finns MAIF:are i alla åldrar och stämningen är alltid god. Vem minns inte invasionen i Växjö 2013? Priser på vanliga bussen är 150 kronor medlem/250 kronor icke medlem (medlemskap ingår då).

Hålltider:

  • 14:00 Strandvallen
  • 14:10 Listermacken, Mjällby
  • 14:20 Sölvesborg Resecentrum
  • 14:40 Best Western Karlshamn
  • 19:30 Hemresa från Växjö

Anmälan:

Anmäler dig/er gör ni till:

  • David på 0766-281451
  • Mejl till david.sillastrybarna@gmail.com

Ange namn på samtliga passagerare, vilken busstyp ni önskar och på vilken hållplats ni kliver på.

Övrigt:

Vi kommer inte att ha något matstopp under resans gång, utan enbart raststopp på vägen upp. På Juniorbussen kommer det att finnas baguetter samt dryck till försäljning.

ALLA TILL VÄXJÖ!